Wat onderneem jij zoal?

De deal tussen ons is: Jij vertelt wat jij ziet, dan vertel ik wat ik zie en dan neem jij de beslissingen die je moet nemen.

Nu maakt internet en de manier waarop dit werkt dit wat uitdagender. Jij zal denken: Wat wil je? Wat doe je? En waarom zou ik iets aan je vertellen?! Geen gekke gedachten. Ik zal je tegemoet komen:

"Wat wil je?"

Ik wil dat jij ziet wat ik zie, omdat ik denk dat dit jouw uitdagingen makkelijker en meer behapbaar zullen maken, waardoor jij beter in staat zal zijn je doelen te behalen. Hierin bijdragen is mijn manier van waardevol werk verrichten.

"Wat doe je?"

Ik geef (strategisch) advies aan ondernemingen en aan mensen in het algemeen. Of leuker verwoord: ik geef strategisch advies aan mensen en hun ondernemingen.
Vanuit die rol begeleid en ondersteun ik processen (transities) op langere termijn, of crisis op korte termijn. Om de goede gang van zaken te bevorderen geef ik daarnaast trainingen in persoonlijke vaardigheden: Vanuit je rol constructief leren communiceren, meer strategisch leren zien en denken, en leren jezelf in staat te stellen je (waardevolle) werk te doen ondanks weerstand vanuit welke hoek dan ook.

"En waarom zou ik daar interesse in hebben?"

Omdat jij weet hoe moeilijk het kan zijn en hoe ingewikkeld je het jezelf kan maken als je eenmaal hard aan de slag bent. En doe jij het niet, dan doet een ander het wel voor je.
Een extra paar ogen, een frisse blik, een verhelderend perspectief. Niet te zwaar, niet te intensief, niet te tijdrovend, gewoon zo nu en dan weer even kijken of je nog op koers ligt, of dat je nog iets gemist hebt.

Ja? Actie dan.

Ik richt me niet tot het grotere publiek. Ik weet graag tegen wie ik praat, als ik praat.

Volg me op Twitter zodat je van een afstandje kunt meekijken, maar mail me liever.

Door mij te laten zien wat jij ziet kan ik jou laten zien wat ik zie. Het zal je helpen dingen helder te zien, juist ook als het erg druk is. Dingen weer klein en praktisch maken, want vaak is het geen hogere wiskunde, ondanks dat het regelmatig wel zo lijkt. Ruimte scheppen om je eigen inzichten aan te scherpen zodat je verder kan met het werk dat je wil doen en op die manier het verschil kan maken dat je voor ogen hebt.

Door me te mailen geef je me toestemming mijn inzichten, ideeën en inspiratie met je te delen. Dat het wat voor je mag doen.

Minder spraakzaam voor nu, Twitter niet ideaal voor je? Een "hallo" volstaat ook voor nu : )

Naam *
Naam