Over mij in 3 minuten

It takes two to tango; ik vind het dan ook moeilijk om via een site tegen iemand te praten. Maar ik doe mijn best : ) Voor wie het lezen wil.

Tijdslijn voor context

1986: geboren in Delft

1993: begonnen met voetbal (en mijn eerste en enige keer kampioen)

1998: hoofdrol basisschool Musical. Achteraf genoot ik het meest van het contact met het publiek.

1998-2004: CLD, middelbare school. Gymnasium. Vrijheid. Geweldige tijd. Actief in sportraad en feestcommissie. Veel op het podium gestaan. Veel vrienden aan overgehouden. En last but not least: mijn vrouw ontmoet : )

2000: betaald voetbal uit mijn hoofd gezet ondanks veel talent.

2003: gedebuteerd in het eerste elftal van DHC. Ontzettend veel geleerd over menselijke interactie, met name buiten het veld.

2004-2013: Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus in Rotterdam. Bruto 9 jaar. Netto 2.5 jaar. Ik was een snelle leerling, maar ik was er nooit ; )

2005: eerste bijbaan. Incassobureaudiensten verkopen. Ik kon het goed. Maar nu zou ik het veel beter doen.

2008-2014: werken bij SRK Rechtsbijstand. Bewust geworden van talent en onderscheidend vermogen. Oefenen, oefenen, oefenen. Beter worden. Fouten maken. Mooie dingen doen. Heerlijke tijd. Eerste drie jaar klantcontact. Laatste drie jaar manager. Ongekend veel fout gedaan.

2011-2012 Steven Covey, zeven eigenschappen van effectief leiderschap; mijn eerste boek over persoonlijke ontwikkeling. Een eyeopener en een begin van een lees carrière : )

2013: getrouwd met Merel : )

2014: geboorte Wout. Ongekend mooi. Heeft mijn kijk op de wereld voorgoed verandert.

2015: huis gekocht in Rijswijk Buiten. Wat een luxe.

2015-heden: Uit loondienst gegaan. Geen plan. Wel zekerheid in heel mijn lijf.

2016: geboorte Sieb. Ongekend mooi.

2018: geboorte Giel. Ongekend mooi.

Over mij:

Ik ben een vakman. Maar bovenal een liefhebber. Simpelweg goed werk leveren voor en aan mensen. Dat maakt mij gelukkig. Of ik nou voetbal, vader ben, een opdracht voor iemand doe of mijn ideeën uitwerk. Ik wil goed werk te leveren. Ik wil kwaliteit bieden.

Levensfilosofie

Je weet altijd wat je moet doen. Alleen 99% van de tijd lijkt het alsof dat niet zo is. Belemmerende gedachten, gevoelens en overtuigingen verduisteren ons gezichtsveld. Ruim de belemmeringen uit de weg en je kan door. Dat is hoe ik werk en leef.

Werken vanuit de talenten die je gegeven zijn, dat brengt ons op het goede pad. Echte kwaliteit ontstaat zodra talenten worden benut.